HighLights Magazine

HighLights Magazine via Hairinspiration, hair fashion magazine

HighLights är ett internationellt lyxigt coffetable magazine som har under snart 20 år ständigt utvecklas för att inspirerat frisörer samt stylister runt om i världen.

HighLights Magazine finns idag i Europa,  Kina, Australien och USA, samt nu även i Norden. HighLights utvecklas i takt med de ständigt nya trenderna och man finner endast de bästa bilderna från de bästa frisörerna, fotograferna samt makeuppartisterna i världen.

HighLights Magazine har som syfte att visa Styling av hår och mode i både en uppgraderande skala som ligger längst fram i modekärnan, där det med glädje kan kännas mer extremt. Men man har också ett syfte att visa mer tillgänlig inspiration som man direkt kan inspireras av och direkt använda.  Det är nu även vanligt att stylister innom mode refferar till, samt hämtar inspiration från HighLights då stylingen i magasinet anses vara i världsklass.

HighLights Magazine används av frisörerna samt stylister som ren inspiration för egen del. Men också i salonger runt om i världen som inspiration för frisörernas kunder.

HighLights Magazine är ensam i sin genre och används allt mer som referens tillsammans mellan frisörer och deras kunder för att visualisera olika stilar, färger, toner samt looks.

HighLights Magazine är ett perfekt verktyg att lätt, snyggt och snabbt konsultera kommunikationen mellan frisören och deras kund.

HighLights Magazine utkommer med två ex. för henne och två ex. för honom varje år.

Se under fliken prenumerera på Highlights för olika alternativ som kan passa för just dig, din eller dina salonger.

Prenumerera —  inspirera — agera

/// Hairinspiration.se