Om oss

Hairinspiration.se har skapats av Jörgen Edström, Tomas Edlund samt Po Waller.

Jörgen Edström är frisör i grunden med erfarenhet av att driva salonger och hårvårds märken. Han driver idag magasinet Mirror som är den största bransch tidningen för frisörer i Sverige.

Blond kvinna, stylat hår--Tomas Edlund frisörTomas Edlund driver Hostomas, en Stockholmssalong som han har drivit sedan 1994. Tomas har även under 20 år stylat till visningar, kurser, magasin samt TV.

Po Waller har ett långt förflutet inom hårvårds branschen framförallt i ledande position för Wella. Idag är Po aktiv som framgångsrik strategi konsult för ett antal olika märken.

Syftet med Hairinspiration.se är att skapa en neutral plattform för att på olika sätt att inspirera frisörer samt deras kunder.

Länge har vi trott att sajter som tex Pintarest ska ta över bildinspirationen i branschen. Men så blev det inte. Man saknar ett riktigt magasin med hög papperskvalitet att sitta och bläddra i. Då det inte längre finns några andra oberoende magasin kvar med bilder bara för att inspirera så finner vi ett stort behov för Highlights.Resized-53PNY

Vårat första steg är att sprida magasinet Highlights som håller yttersta internationell klass, inom inspiration för frisyrer och styling. Highlights är oberoende av hårvårdsmärken och startades och drivs av…
Highlights är ett magasin som inte bara inspirerar frisörer,utan också deras kunder i salongen.

Highlights är ett perfekt verktyg för frisören samt kunder att använda som inspiration samt diskussionsunderlag. Bilder föder idéer samt leder oss till att lättare till att diskutera en look, en färg på frisyren eller kanske bara en längd på luggen.

Blond kvinna, stylat hår--Tomas Edlund frisörDå stora mässor samt stora events där fler märken samarbetar eller rent av oberoende events där branschen kan samlas blir färre och färre i branschen. Hairinspiration har också för avsikt att i en snar framtid skapa större events där branschen kan samlas kring i ett kreativt utbyte av idéer. I dessa fall kommer samarbeten inledas med olika hårvårdsmärken  i branschen, men huvudsyftet för hairinspiration är att vi ska vara oberoende av dessa och  i framtiden kunna variera varje event för sig.